Welkom

Wij heten u bijzonder welkom bij de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt van Barneveld-Voorthuizen. Op deze site leest u het een en ander over ons als kerk. Wilt u een keertje komen kijken? U bent van harte welkom tijdens onze zondagse kerkdiensten.
Op deze website kunt u zien dat er meer gebeurt dan alleen de zondagse kerkdiensten. Ook door de week hebben we diverse activiteiten.

U denkt misschien: 'Vrijgemaakt?, wat geloven jullie eigenlijk?'.Lees dan hier verder of neem contact met ons op.

Let op! Vanwege de maatregelen tegen het corona virus kunnen een beperkt aantal personen de kerkdienst bezoeken. Hiervoor moet u zich aanmelden. Dit kan via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kerkdienst kan online gevolgd worden via kerkdienstgemist.nl.

Momenteel is er alleen op zondagochtend een kerkdienst.

 

Gebedsweek oktober 2020 – 24/7 prayer

Van 15 tot 22 oktober 2020 is in Barneveld voor de 3e keer de gebedsweek “24/7 prayer”. In gebouw Rehoboth is een week lang een gebedsruimte ingericht waar we 24 x 7 = 168 uur bidden. Iedereen is welkom om mee te bidden!

Samen ontdekken we dat gebed ons versterkt, kerken verfrist en de maatschappij verandert.

Hoe werkt het? Je kan je op www.24-7prayer.nl/barneveld inschrijven voor 1 of meer uren en zo tijd reserveren. In de ruimte (Gasthuisstraat 5 zaal 4)  is alles aanwezig om je op weg te helpen. Zo is er bijvoorbeeld een gedeelte ingericht met materiaal van Open Doors om te bidden voor vervolgde christenen en er ligt een kaart van Barneveld om te bidden voor je wijk of straat. Heel praktisch en veelzijdig dus. Erg mooi om te doen: een uur blijkt zelfs voor veel deelnemers te kort te zijn.

Meer info: vraag het Bert Keegstra of Henrike Kampen. En voor het verhaal achter 24/7 Prayer: kijk op www.24-7prayer.nl

Kerkdiensten

25 oktober 2020
10:00  Br. G. Wieske

Activiteiten

Geen gegevens gevonden

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Tweets @kerkinbarneveld