Young Connect

Young Connect huiskring

Een Young Connect kring is een groep jongvolwassenen die samen komt bij iemand thuis. Je verdiept je relatie met God en bespreekt met elkaar wat het betekent om Jezus te volgen. In deze kring is er ontmoeting, gezelligheid en vriendschap.
Een YC kring wordt geleid door verschillende mensen uit de gemeente. De inhoud van de avonden wordt bepaald door de aanwezigen van de kring. Iedereen is welkom!

Young Connect Kamp

Voor alle 16+ jeugd is er een kamp met Pasen. Samen een weekend optrekken is heel goed voor de onderlinge relatie. In dit weekend is er aandacht voor de Bijbel, groei in ieders persoonlijk geloof, gave activiteiten en veel gezelligheid. Vaak is dit kamp op een mooi plek ver weg van Barneveld-Voorthuizen.

Young Connect dienst

Dit jaar zijn er vijf Young Connect diensten. Deze diensten worden georganiseerd/ voorbereid door jongeren voor de hele gemeente. 

Zingen bij de piano

Op een aantal zondagavonden worden er door jongeren Praise avonden georganiseerd. 

Movie night

Dit jaar zijn er twee filmavonden voor jongeren. Deze avonden worden gehouden in een omgetoverde kerkzaal tot filmzaal. We kijken met elkaar een film met een boodschap. Een boodschap die je vaak aan het denken zet. Na die tijd is er ruimte voor gezelligheid en ontmoeting in de Soos. 

Present for you

Het is gaaf om als jongerengroep de handen uit de mouwen te steken. Dit wordt meerdere keren per jaar georganiseerd in samenwerking met Stichting Present of de diaconie.

Kerkdiensten

08 oktober 2023
10:00  ds. W.M. Blijdorp
16:30  ds. A. Buursema
15 oktober 2023
10:00  G. de Kimpe – Jeugddienst
16:30  ds. Z. van Hijum, Almere

Activiteiten

Geen gegevens gevonden

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema