Diaconale jongerenreis 2020

Komende zomer vertrekt een groep jongeren en begeleiders uit deze gemeente naar Subotica, een prachtig stadje in Servië. Samen met stichting Hulp Oost-Europa (HOE) hopen wij deze diaconale jongerenreis waar te kunnen maken. In Subotica gaan wij helpen met het kinderwerk onder Roma en vluchtelingen. De reis begint op 4 augustus 2020 en op 15 augustus hopen wij weer terug in Nederland te zijn.
 
Voor deze gave reis zoeken wij nog enthousiaste jongeren die graag de handen uit de mouwen willen steken deze zomer! Lijkt jou dit wat, of wil je meer informatie over deze reis? Dan kan jij je (aan)melden bij Laura Noot, Gerda Bijzet of Jonathan Hoekstra.
 
Wil(t) u/jij meer informatie over de diaconale reis naar Subotica? Kijk dan eens naar onderstaand filmpje!
 

Om deze diaconale jongerenreis mogelijk te maken zijn wij op zoek naar mensen die ons willen sponseren. Wij proberen zelf via acties geld op te halen voor deze reis maar financiële steun wordt zeker gewaardeerd.
U kunt ons op twee manieren steunen:
1. REISGELD Financiële steun voor de kosten van de reis zelf (±450 p.p.)

JA, IK SPONSOR
DE REIS

2. PROJECTGELD Financiële steun voor het reisdoel: het project in Subotica. Dit geld gaat rechtsreeks naar het project in Servië. (±250 p.p.) JA, IK SPONSOR
HET PROJECT
 
Acties
Misschien heeft u al over onze acties gehoord, en anders hoort u hier binnenkort meer van. Zo kunt u in ieder geval bij ons heerlijke wijn bestellen waarvan een deel voor de jongerenreis is. Rode wijn, droge witte wijn en de rosé van het merk Conde pinel, kosten €36,- per doos van zes stuks. En zoete witte wijn van het merk Spätlese zijn ook €36,- per doos van zes stuks. Een combinatie van verschillende wijnen is ook mogelijk. Wilt u wijn bestellen? Dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten

Geen gegevens gevonden

 

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp heeft het beroep aangenomen

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Tweets @kerkinbarneveld