Gemeenteleden in het buitenland

Op het bovenstaande kaartje is te zien welke gemeenteleden in het buitenland verblijven. Als je op een klikt dan krijg je meer informatie over de persoon/ personen en kun je verder klikken op reisblog of facebookpagina om meer te weten te komen over de reiziger(s).

Op deze manier kun je als gemeentelid meeleven met en lezen en zien wat je broer en zus in het buitenland doet, meemaakt en van plan is! Het zal daarnaast vast gewaardeerd worden door de 'verre naasten' om een berichtje,mailtje of post te krijgen van gemeenteleden (of namens de wijk, bijbelstudievereniging, ...) uit onze gemeente.
Op het intranet (beveiligde internetpagina voor uitsluitend gemeenteleden) zijn (van de reiziger, die dat heeft aangeleverd) meer persoonlijke gegevens, zoals verblijfadres en e-mail adres, te vinden.
Laten we ook niet vergeten om te bidden voor hen die (voor langere tijd) in het buitenland zijn!

Heb je zelf reisplannen of ken je iemand die van plan is om (voor langere tijd) naar het buitenland te gaan? Laat het gerust weten of attendeer degene, die plannen heeft om het te laten weten! Stuur de webmaster een berichtje en laat weten wat je plannen zijn. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Vacant

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Tweets @kerkinbarneveld