Kerkdiensten in de komende tijd

Vanaf 22 maart zullen we ’s morgens online kerkdiensten vanuit de Burcht uitzenden. Ds. A. Buursema zal deze uitzendingen verzorgen. Kilk hier voor de dienst.
Mededelingen en gebedspunten zullen gebeamd worden en via de mail verspreid worden. De collectes kunnen via de Givt app of via het rekeningnummer van de kerk worden gegeven.

Voor wie ook een middagdienst wil volgen, biedt het internet voldoende mogelijkheden.

De kerkenraad roept de huiskringen op om naar elkaar om te zien via telefoon, WhatsApp en andere digitale media en daarbij met name de kwetsbaren niet te vergeten. Voor ouderen kan wellicht een tas boodschappen op de stoep gezet worden of een maaltijd worden aangeboden.

Alle kerkelijke bijeenkomsten worden opgeschort. Dat geldt ook voor alle andere activiteiten die in de kerk plaatsvinden. De kerk gaat doordeweeks ‘op slot’. Dit betekent dat de kerkenraadsvergaderingen, de (belijdenis)catechisatie, al het Jeugdwerk, alle connectgroepen, de huiskringen en alle bijeenkomsten van commissies geen doorgang vinden. Ook alle ambtsdragersbezoeken zullen worden opgeschort.

Bij vragen: benader je wijkouderling. Ook kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Activiteiten

Geen gegevens gevonden

 

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp heeft het beroep aangenomen

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Tweets @kerkinbarneveld