Onderhoud van het terrein om ons kerkgebouw op 7 september 2013 (wijk 1 Noord)

Op zaterdag 7 september 2013 werd er weer hard gewerkt op het terrein van de kerk. Vanaf 9:00 kwamen de mensen druppelsgewijs aan bij de kerk. Na aankomst konden en wilden ze niet liever dan gelijk de handen uit de mouwen steken! De enthousiaste werkers - met deze keer ook een hele schare kinderen (!) - waren allen afgevaardigd uit Noord, wijk 1.

Er was genoeg werk te doen aangezien er gedurende de zomervakantieperiode veel onkruiden in de perken en tussen de bestratingen waren opgeschoten en de laatste onderhoudsbeurt zo'n 7 weken geleden had plaatsgevonden. Maar rond 11:00  kon dit gezelschap al weer naar huis en hadden ze alles er helemaal netjes bij liggen én ook nog pauze gehouden! 
 
 
Het resultaat werd deze keer verzorgd door een aantal enthousiaste lieden uit Noord, wijk 1! De hieronder genoemde mensen worden heel erg bedankt voor het in actie komen:
 
Richard (zorgde ook voor de coördinatie) & Noortje, André, Gerjan, Christiaan en Jacolien Buitenhuis, Lieneke Eefting, Ad en Gonny (laatstgenoemde zorgde voor wat lekkers!) Grunewald, Marian Gunnink, Rob en Simon Messelink, Erik & Ingrid, Inge, Anna, Erjan en Matthijs Runhaar en Theo .en Harmien Wijkhuizen.
 

 
 
 

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp heeft het beroep aangenomen

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Tweets @kerkinbarneveld